دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
دشمن با ابزار رسانه‌ای، مسیر تعالی نسل جوان را نشانه گرفته است+عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام برجی با تأکید بر رشد فکری و عملیاتی نوجوانان، گفت: دشمن با ابزار رسانه‌ای، مسیر تعالی نسل جوان را نشانه گرفته است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، نشست تبیینی بسیجیان پایگاه حضرت ولیعصر(عج) شهرستان سنقروکلیایی، صبح امروز در مسجد حضرت ام‌البنین(س) برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام صابر برجی، راهیار بنیاد جامعه پردازی هدایت استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت رشد هم‌زمان فکری و عملیاتی در نسل نوجوان، این موضوع را از محوری‌ترین مسائل تربیتی و اعتقادی جامعه دانست.

وی اظهار داشت دشمن در مسیر رشد فکری و عملی نسل نوجوان، هدفگذاری مشخصی دارد و با بهره‌گیری از ابزار رسانه‌ای و فرهنگی، تلاش می‌کند مسیر تعالی جوانان و نوجوانان را منحرف سازد.

مدیر قرارگاه نوجوانی تبلیغات اسلامی استان، با یادآوری فتنه آمریکایی صهیونیستی هجدهم دی‌ماه، تحرکات جبهه استکبار و صهیونیسم جهانی را در امتداد همان راهبردهای شناختی و رسانه‌ای دانست که دشمن برای تسلط بر ذهن ملت‌های آزاده دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام برجی، در ادامه بر لزوم کنشگری فعال و تبلیغ تهاجمی در عرصه جنگ شناختی تأکید کرد و گفت همه اقشار جامعه، به‌ویژه نوجوانان، باید با درک موقعیت حساس جبهه فرهنگی و شناختی، خود را سربازان خط مقدم دفاع از حقیقت بدانند.

وی با اشاره به آیات ۶۰ تا ۶۷ سوره شعراء، آینده امت اسلامی را روشن و پیروزمند توصیف کرد و تأکید نمود وعده پیروزی جبهه حق و مقاومت، مشروط به همراهی مردم با ولیّ خدا و امام جامعه است.

در پایان این نشست، تعدادی از نوجوانان و بسیجیان فعال پایگاه، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را در قالب تریبون آزاد مطرح کردند و آمادگی خود را برای حضور در برنامه‌های فرهنگی و جهادی آینده اعلام داشتند.

دشمن با ابزار رسانه‌ای، مسیر تعالی نسل جوان را نشانه گرفته است+عکس

دشمن با ابزار رسانه‌ای، مسیر تعالی نسل جوان را نشانه گرفته است+عکس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha